miss linda.

Nama saya Muhammad Faiz.

Umor saya 19.

Saya tak pandai. Saya tak bodoh.

Saya budak Uitm.

Kat Uitm, saya ada P.A nama miss Linda. Die baek. Die lawa.

Semalam saya dan rakan-rakan se-angkatan saya puasa. Bila puasa kami lapar. Bila lapar kami kene bukak puasa. Bila nak bukak puasa kene tunggu Azan. Bila azan bru kami makan. Bila azan kami makan mihun je.

Kenapa mihun? Miskin kah kami? Ohh tidak, Kami semua kaya raya. Ada yang kaya dengan dengan duit parent macam Tikut. Ada yang kaya dengan duit PTPTN macam ajiem, mak cik, farah dan lelain. Ade yang kaya dengan budi pekerti macam..................................... SAYA. ehem3.

Kami makan Mihun kerana kami nak berbuka puasa dengan miss Linda. Miss Linda baek. Die best. Kami ajak die lepak-lepak dan makan sama-sama. Die setuju. Die low-profile. Die tak beza-beza kan kami. Paling best skali die satu kepala dengan kami. Kepala apa? Dia dan kami sama-sama kaki mengumpat. Haha. Mak cik mengumpat, Farah mengumpat, Anis mengumpat, Jannah mengumpat, Ajiem mengumpat, Aide mengumpat, Cace mengumpat. Saya? Saya tak. Saya budak baek. Saya kaki tambah je. Kami mengumpat benda baek. Sebab kami baek. Bila kami baek, lecturer kami pun baek. So, tak salah kami mengumpat. Kami suka mengumpat.

Miss Linda best. Die tak penting kan profesionalisme dalam kelas. Die pentingkan hubungan antara pelajar dengan lecturer. Kami tak suka profesionalisme. Kami muda lagi. Miss Linda low-profile. Die tak cakap besar. Die suka puji kami. Die suka lepak dengan kami. Die suka sokong kami. Die suka Organic Chemistry. Kami suka Kimia Organic. Die bosan mengajar Organic Chemistry. Kami bosan dengar lecture Kimia Organic. Organic kene baca. Sebab die ajar, kami semua lulus. Saya pun lulus. Saya suka lulus sebab bila lulus saya tak payah repeat paper. Bila saya tak repeat paper, pointer saya pun naik. Saya suka pointer saya naik.

Saya suka Miss Linda. Ajim suka Miss Linda. Jannah suka Miss Linda. Semua orang suka Miss Linda. Die tersangat la best. Paling best, masa makan semalam dia belanja kami makan. Kami suka makan. Tp kami tak suka bayar. Semalam die belanja kami makan. Kami makan banyak. Kami makan benda mahal. Kami semua anak Datuk dan anak Tan Sri. Nanti lepas raya, kami nak belanja Miss Linda tengok wayang. Bila raya kami nak kutip duit raya banyak-banyak sebab nak belanja Miss Linda.

Miss Linda best. Sebab tu kami sayang dia. Kami adore die. Die yang terbaek.

Thank You MISS.

KENCING x BONTOT: Sape nak belajar dengan die, sila la masuk kelas Kimia Organik Fakulti Kejuruteraan KIMIA kampus penang.

10 gosip liar:

  Orange

September 3, 2009 at 10:13 AM

woi nyah.
asal mengumpat je aku, asal meengumpat je aku eh.
hahaha.

Miss Linda TERBAEK doe.seriously:)

  Orange

September 3, 2009 at 10:17 AM

woi nyah.
amboi2.asal mengumpat je aku,asal mengumpat je,aku kan.
haha.

Miss Linda TERBAEK doe.seriously.

  .paiz.

September 4, 2009 at 12:26 AM

haha. xpe. kite mengumpat time bukak. pahala posa tak ilang. haha. eh, ak x pose pon hritu. haha

  Bo Tuck

September 4, 2009 at 1:54 PM

koya nate nih...mulut po jubo...
beci ak nate nih! po anying!

  Bo Tuck

September 4, 2009 at 1:57 PM

This comment has been removed by a blog administrator.
  .paiz.

September 4, 2009 at 3:01 PM

nate bo tuck udoh. tok puah ati gapo mu?mae jauh gak. ore guno intenet, die nok guno jugok. pah wat kijoe bodo.tok skoloh ko weh.

  Anonymous

September 6, 2009 at 1:47 AM

kenyg wei aku mkn!!!=D nak lagi!!!

  .paiz.

September 7, 2009 at 1:27 AM

haha. mmg kenyang duh. nak3 free

  lalala

September 11, 2009 at 6:49 AM

skoloh la nate..mg la udoh,,udoh parop,,koya gelenya,,paka topi sokmo kes xsemak..

  .paiz.

September 11, 2009 at 1:43 PM

bilo ak paka topi nyo.. bodo la weh.