bebasbeban.

31 oktober 2009,
aku lepas dua paper dengan jayanya,

jayanya?
oh tidak.
fizik was oke,oke la.
aku keluar awal.
paper 3 jam, 2jam je aku buat.
hebat kan aku?
ya aku tau aku hebat. : )

fizik settle pagi.
petang,
termodinamik la pulak,
aduh pedih,
soalan pendek,simple,
tapi
gila,susah,kritikal.
soalan tu semua kritikal thinking punya questions,
semua orang bajet aku boleh jawab tapi,
haha otak aku tak cukup kreatif nak berfikir,
dengan rumus fizik tak sempat nak delete,
paper 3 jam, start pukul 2.15pm tapi,
3.20pm aku dah merayap dekat laman perdana.
tolong jangan sebut perkataan repeat paper oke,
kalau mengulang paper baru aku sanggup dengar.

life back to normal.
termodinamik dah settle, fizik dah lesap,
pressure dah say good bye.
sementara waktu je pun.
adoi. 4hb paper math. 15hb paper chemical process.

paper cpp.
aku rasa aku dah ready,
aku nak belasah je,
tak sabar pulak.

math,
aku nak belasah jugak,
sedap tak sedap, aku belasah.

lepas dinner,
aku lepak pantai bersih ambil angin,
sejuk,
aku rasa aku kena bawak sweater 3 lapis.

and uh,
aku tak tahu kenapa tapi,
ramai orang tengah kecoh pasal,
1hb 11 tu birthday aku?
gila banyak birthday aku kan,
tolong jangan tanya betul ke tak sebab semua orang tahu,
aku memang iyakan aja,
even if kalau korang samakan birthday aku dengan birthday shakinah pun,
aku still angguk kata ya,
haha,kiranya birthday aku hari hari. best gila.

notaselamatharijadi: hari hari korang kena bagi aku hadiah.

notauntukshakinah: aku tak tahu kenapa kau asyik jadi mangsa aku.



3 gosip liar:

  shakinah

November 2, 2009 at 9:43 PM

cehhhh.
nanti aku masukkan nama kau pulak!
huahahaha

  orange.

November 3, 2009 at 7:34 PM

aha,aku pun da lepas 2 paper.
4 more to go!
shit,tapi gaya macam aku da habis final lak kan?
cool kan?
haha.

  .paiz.

November 4, 2009 at 3:44 AM

shakinah: silakan silakan.

oren: 4 lagi. seriusly bnyak