tangga yang sexy.

aku depressed.
test banyak, final dekat.
time-time macam ni la aku perlukan,
maskanah, fahmi, hidayah.
aku rindu mereka.
dorang memang selalu ada untuk aku.
best la.
diorang memang best.

sekarang,
aku jumpa tempat release depress yang baru.
best,selesa,sejuk.

dimana,

rumah aku ke,
mustahil la.

housemate aku ke,
lagi la tak logik.

awek aku,
ehem,aku single lagi dan aku memang comel ya rakan-rakan.

semua tak.
tempat tu ialah,
tangga tepi rumah aku.

tangga tingkat empat,
tinggi,
memang tinggi,
dan
memang memang tinggi.

sejuk dan nyaman,
aku rasa segar.

oh miss stairs,
you`re so sexy.
aku horny dan aku sayang kamu.
haha.

tapi ni tak bermakna aku tak perlu kan
fahmi,maskanah dan hidayah lagi.

aku sayang mereka,
dan
aku sayang semua member-member aku
termasuk la,
shakinah.

notaambilhdadah: aku rasa aku high harini. and kepada budak budak umah, sori la aku bad mood memanjang, test duh. depressed.

kencingdanbontot: shakinah,kali ni nama ko aku bold terang-terang. bangga tak?

4 gosip liar:

  KikiN SyNyStER

October 5, 2009 at 8:05 PM

satu idea yg bernas....nak wat jugak lah....tingkat empat arr????
sure dean eveysem...tensen!!!

  KikiN SyNyStER

October 5, 2009 at 8:06 PM

satu idea yg bernas....nak wat jugak lah....tingkat empat arr????
sure dean eveysem...tensen!!!

  shakinah

October 5, 2009 at 10:57 PM

warna dah cun.
merah. terang. garang.
tapi kalau boleh gunakan font paling besar.
baru kaw!

hahahaa

  .paiz.

October 6, 2009 at 2:21 AM

kikin: haha. of cos. no doubt la.

shakinah: amboih, demand nampak. sekeh sekeh sekeh.