cakeandlife

hi.
aku dah balik.
hari hari lepas memang membizikan betul.
test keliling pinggang,final duk mengintai.
tensen tensen.
aku risau tapi aku tau aku boleh buat,
kan kan kan.

well,banyak menda dah berlaku
and,
ntah la,nak explain macamana pun aku tak tahu,

yang jadi:

yes,aku dah pandai ollie.
thanks to my big bro,cace`,mu,jackson and the gang dan warga warga produksi.

aku dah settlekan sumer test dengan sukses dan jaya nya.

carry mark dah keluar and yes,tade satu pun yang tak sampai separuh.

ls dah jadi rumah aku number dua.

akhirnya,aku dah kenal air tawar kat mana.

met khai`s dad.
hi uncle syafiq.hi uncle raman.


yang baru terjadi:

first time, aku naik bas dari feringgi balik jetty. then naik bas from butterworth balik rumah.

rumah?macam biasa la.empty.

harini,azmi dan amir join skate. with a member,acap. aku tambah member lagi.alahai.
hi acap.


tengah terjadi:

macam biasa la, sindrom exam aku datang balik. aku makin cuak, a little darkside, and worried.
hai, apa punya penyakit keturunan la aku ada ni? tapi aku yakin,aku dah ready. walau macam mana pun,like always aku kena jayakan list yang aku buat time aku first day cuak.
dah perangai pelik kan,lepas list dah khatam baru aku boleh hilang cuak dan kembali hepi.
well, aku jarang happy actually. i just fake most of it,so peoples won`t feel hurt. susah nak happy sekarang ni. :). hmm,tersalah pilih kawan. apakan daya. tak kisah la, yang penting list aku khatam:

the list.
spicy chicken mcdeluxe (done)
ollie sambil gerak
strawbery yogurt cheese cake from secret recipe
cupcakes
10 new friends (baru 6)

so,rakan rakan, jom la kita tolong aku.
go paez go.

notakumbangdanbunga: aku obses dengan kaler sekarang ni. apa apa kes,salah kan sakinah.
dan aku rasa aku "alien".

kencingdanbontot: aku rindu adik aku :( dan aku masih suka oren.

4 gosip liar:

  hihiy

October 25, 2009 at 6:29 AM

boo aku part 1 lagi dh penah naik bas dr feringgi pg jety
weh ajar aku math

  syrupmasin

October 25, 2009 at 8:04 AM

wuahahahaha..
sindrom exam?!..
sumpah annoying je final ni...

  shakinah

October 25, 2009 at 11:54 PM

sakinah tu sape?

shakinah la!

grr.

kalau kau tujukan tuk sakinah lain pun aku tak kire.
aku anggap itu aku gak.
muahahahaa

  .paiz.

October 26, 2009 at 5:56 AM

shakinah: eh mengada2 la minah ni. haha. "h"aku rosak.