kenatinggal.

harini genap tiga hari aku kena tinggal,
kena tinggal duduk penang sorangsorang,
duduk rumah sewa sorangsorang,
rumah besar tapi duduk sorang,
buat aku rasa macam,
emm, entah la,
kaya perhaps, loaded to be exact,
haha, macam anak datuk,
bak kata hasreen, 
aku anak datuk,kau anak tan sri, releks la.

harini dah genap dua hari aku lepak dengan senior,
macam tak percaya pulak,
tak pernahpernah aku tegur,
sekali boleh lepak sekali,
desperate la katakan,
tapi diorang memang best.

harini dah genap dua hari jugak aku tidur rumah jiran,
harihari lepak rumah jiran,
tidur rumah jiran,
betulbetul depan rumah aku,
jiran aku poli,
segan uh,tapi orang invite,
apa lagi kan,
dari aku tidur sorangsorang kat rumah besar tu,
besar tapi kosong,
best tapi seram,
terima kasih sajala.

harini dah genap berharihari hujan, 
aku dah naik fedup dengar word hujan,
depressed jadinya,
nak skate tak boleh,
sebab hujan,
nak pergi KL tak boleh,
sebab makcik tak jadi pergi gig hujan,
tak best pergi gig sorangsorang,
sekarang aku tengah cari idea nak spend cuti,
ingat nak cari deck baru dekat KL,
dah janji dengan acap uh,
dan ah raya haji,
nak raya rumah sapakah, aku dilema.

notaberambuslakau: kenapala aku gatal nak raya haji kat kampung orang lain ni?

notabodohsangatbodoh: aku bosan duduk penang,rasa macam duduk toilet je.

6 gosip liar:

  hihiy

November 18, 2009 at 9:50 AM

Alahai sian ko padan muka.takpelah hantu raye ko ade kan temankan ko.ish

  .paiz.

November 21, 2009 at 6:30 AM

banyak la hantu raya aku. eh pinjam hantu raya boleh?

  orange.

November 22, 2009 at 11:24 PM

ahahaa.
sory la pakcik.laen kali la kita layan hujan,k?

  .paiz.

November 23, 2009 at 1:26 AM

ok bos.

  lela

December 2, 2009 at 11:53 PM

bes ape dok sorang sorang.nak buat ape sume org taktau.isap dadah ke, makan spicy chicken mcdeluxe sambel takpakai baju ke.ngaha~

  .paiz.

December 20, 2009 at 12:36 AM

haha. betul feel makan ayam pedas mcdeluxe smbil bogel best