supra merah buat aku horny.

supra kasut mahal.design lawa.dah la lawa,gorjes gila pulak tu. harga.umm,not bad la mahal dia.sepasang pun aku tak mampu.sekarang la. tapi time dah jadi engineer biodiesel sok lusa.peh,menangis wa cakap lu. si hot zalila pun menangis tengok aku pakai. kasut supra semua lawa tapi bagi aku ah,perseneli, yang kaler merah mencapap la best. buat aku rasa damn horny gila. bangga takyah citer la.

ni vega, Erik Ellington punya Signature Model.

ni cruizer. lining merah kat bawah buat aku rasa horny gila.
ni cuban. kasut canvas merah.

dalam banyak banyak kasut.si vega la buat aku paling horny. peh.

p/s: sekinahsaduri.uptaun pun uptaun la,jadi besday aku sok lusa supra merah sepasang atas meja aku.

3 gosip liar:

  shakinah

February 24, 2010 at 7:04 AM

elehh. tak cantik punn


*kalau kau dah jadi engineer berjaya nanti jangan lupa aku ye KAWAN?

  orange.

February 24, 2010 at 3:04 PM

okeh.perlu ke zalila?
ha-ha.

  .paiz.

February 24, 2010 at 10:39 PM

kinah:lawa la weh.

oren: sangat perlu la.dia kan biodesel