hormon naik lajulaju.

semalam ada gig dekat feringgi. superb. fun ah. banyak gila resistance nak pergi gig. transport la, duit la, baju la, yada yada yada. senang cerita banyak ah. then sef pergi skali. cun. ada kereta. so john dengan member dia memang kasi aku dengan sef pening. kejap nak follow, kejap tanak. nak je aku baling kasut tapi tu la, aku pakai kasut cace.malas nak menjawap karang. lagipun sah sah, si john balun aku balik. haha. uh violent sangat membosankan duh. sangat sangat membosankan. so, sebab ada space kosong tikut dengan sibol naik dengan aku. on the way pergi tu singgah maghrib dekat masjid terapung. tikut nak solat. dan sef. dan aku pun. sibol cuti. harihari cuti. pemalas dia tu. oke oke, aku tahu, aku sedar dan aku yakin ada yang tengah gelak guling guling sekarang ni.nak nak bebudak yang kenal aku, tapi tu la hakikatnya, aku pun join skali. insaf dol. insaf. amin. terima kasih kepada sef kerana menarik tangan aku masuk surau. kuat gila. sakit oh sakit. oke sef, walau kau pun lintang pukang, tapi kau tarik jugak aku. bagus bagus. oke, dah habis tempoh insaf.



lepas solat, terus pergi feringgi. hormon aku naik dah melampau. lepas cari parking je,lepak jap. bila dah start baru masuk. bila masuk je, aduh. mata aku bulat gila. letih oh.letih. hot chicks kiri kanan depan belakang. mana satu nak tengok pun aku tak tahu.nak nak cina. melayu aku malas sikit nak tengok. dilemma kejap semalam. siot. gig start dalam pukul sembilan lebih gak ah dekat sixty9ine club. masuk daftar siot. malas pulak nak daftar tapi hormon aku dah tak stabil semalam, so daftar jugak ah. mula mula awanband perform, semart gak ah. tapi takde geng geng cucuk langit. lepas tu ruthless confession klu tak silap aku. kesian doh dorang. punya la semangat ajak orang cucuk langit tapi tak layan. aku tengok je perut cirit. aduh. lepas tu bla bla bla. masuk je time bittersweet, laju je aku duduk depan. dengar dulu lagu. oke fun fun. geng geng cucuk langit dah makin ramai dah tu. peh masuk lagu ketiga, hormon aku naik ke tahap puncak. ohoo. lagu stim aku. apa lagi masuk line depan, lompat lompat, nyanyi lagu, cucuk langit. nak berdarah bontot langit kena sontot dengan jari jemari aku. oke rakan rakan, skill tu orang panggil fingerjob. *uh oke oke, aku sangat gatal*


kat depan tu penuh dengan malaun malaun fingerjob-holic.aku lompat lompat dengan sef. peh rindu ah rambut hujan aku. lebat kot dulu. menyesal aku potong. ni semua sebab cik mus babi tu. jeles ah tu rambut aku semulajadi smooth and silky clean. biasa ah, guna jari pun boleh sekarang ni. anyway, baju aku lencun habis. rambut basah.habis haircream aku. tibatiba menyesal la pulak pakai haircream tadi. aduhai. si sef, rambut maintain naik lagi. dia guna brylcream ah tu. aku murah punya gel je. well, bapak aku datuk je. bapak dia tan sri. mana sama. bittersweet sangat best. tapi layan ah wa cakap lu.

lepas tu bila masuk bandband lain still gempak ah tapi geng geng fingerjob semua dah lari dah.semalam gak ah aku first time try guitar hero. before ni aku duk dengar je. serius sangat best. first time uh. si sef dah biasa dah main. dia kan anak tan sri. aku anak datuk tak mampu nak beli guitar hero mero zero ni. level lain. si geng makcik pulak duduk dekat table feel lagu je.

feel lagu pun cara enjoy gig jugak. pergi gig, feel dia lain dengan dengar je. pergi gig, beat lagu tu, musik semua duk beating straight masuk dada. rasa lain. boleh buat hormon naik. bagi team cucukcucuk langit pulak, pun sama jugak. tapi feel dia lebih ah. sangat lebih yang lebih ah. sangat best. baju aku yang basah tu pun tak basuh lagi. malas la pulak nak basuh. nak hantar dobi macam biasa oke je, tapi duit semua tu. tak rela aku nak spend duit pergi dobi tapi basuh baju selai je. ahah, aku tak cukup bodoh lagi. releks ah.


event tu gempak ah. ada bagi free gift tu. dah tu siap buat contest nak bagi iphone dengan ipod free. task gila simple. 3 iphone free free dapat kat tiga ekor mamat. task first dia suruh ajak member. dua orang laju je naik. aku tengok je sambil gigit kuku. task kedua, dia suruh bagi nama band yang perform. aku cuak. nak naik, nak naik tapi aduh sapa la yang perform ni. aku lupa. then last task, dia suruh bawa kasut chicks pergi depan. aku tak dengar time tu. duk sedap korek hidung usha chick cina kat tepi kolam. siot siot. hot ah. dia senyum senyum pulak tu. tapi balak kat tepi. aduh.

lepas je habis gig, ahah dandan time tu jugak nak hujan. apa lagi blah ah. gig yang menarik ah. tapi harini si azmi pulak buat gig dekat soundmaker. tempat aku berak tu haritu. rasa macam nak pergi je support member tapi tak de geng ah. sorry ah azmi. kalau acap pergi, aku pergi ah. semangat ada je. tapi tu ah, aku pun dillema. nak pergi skate ke nak pergi gig. oke, aku tengah fikir.


p/s: makcik nanti upload gambar oke.dan aku masih lagi tengah berfikir.

4 gosip liar:

  orange.

February 7, 2010 at 5:41 AM

okeh. setiap gambar berbayar:)

  shakinah

February 7, 2010 at 6:59 AM

cik mus babi kan?





















sian dia. dia jalankan tugas je.
;(

  .paiz.

February 8, 2010 at 8:34 AM

shax: kau shaddap.
mc:peh,free je aku ambik

  manusia berupa ultraman

February 11, 2010 at 12:48 AM

cool........ :)