sumpah aku nak insaf.

aku baru teringat yang masa new year haritu, aku ada azam. tapi sekarang entah la, mana azam pergi pun aku tak tahu. pelik. super pelik.nak cari malas. bajet dia ada dekatdekat sini ah senang. azam aku yang paling aku highlight untuk tahun ni adalah aku nak study rajinrajin. kononnya la kan. haha.

bila diingatkan balik awal awal memang aku super rajin. lamalama agak super malas sikit la. sebab apa ni? aa,mana tak nya, bila nak buka buku je masuk mesej fesbuk.bila duk dalam kelas je, masuk mesej fesbuk.aku malas nak layan actually tapi kalau dah sampai penuh inbox aku dengan mesej fesbuk tu, of cos la aku ber tendency untuk mereply. senang cakap memang aku reply la. obses siot,obses.aku paling pantang kalau tengok inbox aku penuh je. macam semalam si shax dajal sampai penuh inbox aku dengan mesej yahoo messenger. mementang la aku on mobile. tapi aku cool,aku relek je. sebab tu dia hidup lagi sampai skarang ni.

semalam aku makan dekat johnny`s. sedap. dia punya tomyam mee hon memang super marbeles la. *tiru gaya adik aku masa makan megi*.
aku cucuk garfu dalam mee hun, pusing pusing sikit. tarik tinggi tinggi bajet nak kasi kuah jauh. shake shake sikit. terus makan. sedap wohh. terai lagi skali. tarik lagi tinggi. shake shake, sekali. puff, adoi kuah tomyam masuk mata. pedih weh pedih.merah mata aku semalaman.sejak haritu aku sumpah, aku dah tak nak bagi mata aku rasa kuah tomyam.

dah la tomyam tak habis. kalau la ada mesin masa ala ala yang macam doremon tu, harini aku aku naik mesin masa tu pergi balik johnnys dan makan balik mee hon tomyam tu. dan aku pada hari semalam tu mesti akan pelik sebab bee hun tu tetiba habis dan otomatik akan ke masa yang semalamnya untuk makan bee hun tu balik. dan aku yang hari semalam semalam nya pun akan naik mesin masa untuk tom yam bee hun tu, dan aku yang hari semalam semalam semalam pun akan naik mesin masa untuk makan bee hun tuh, dan aku yang semalam punya semalam punya semalam punya semalam pun akan naik mesin masa tu dan curi bee hun aku yang semalam punya semalam punya semalam. tapi bila aku bayangkan yang gila menakutkan kalau aku terjumpa banyak gila aku. dan bila jadi macam tu aku yang semalam mesti akan marah aku sebab aku gelojoh makan bee hun smapai kena mata dan aku yang semalam semalam pun mesti marah aku sebab rosak kan kad atm bsn dan aku yang semalam punya semalam punya semalam pun mesti marah aku sebab aku tak study untuk quiz math. bila fikir nak kena marah, oh nasib baik doremon tak ada dekat melesia kan. aku selamat.bagus. tapi aku masih tak nak makan bee hun tomyam sampai esok.insaf sekejap katanya fahmi.

p/s: MALAYSIA,sila haramkan kemasukan mesin masa dalam negara oke.

13 gosip liar:

  shakinah

January 23, 2010 at 9:43 AM

hai

  shakinah

January 23, 2010 at 9:43 AM

paiz

  shakinah

January 23, 2010 at 9:44 AM

you

  shakinah

January 23, 2010 at 9:45 AM

sehat?

  shakinah

January 23, 2010 at 9:45 AM

hahaa!

kau mesti happy kan

  shakinah

January 23, 2010 at 9:46 AM

dapat komen banyakbanyak

  shakinah

January 23, 2010 at 9:46 AM

dalam hati kau bungabunga ramainya orang komen blog aku!

  shakinah

January 23, 2010 at 9:46 AM

padahal yang komen ni sorang je.













hahahaa

  shakinah

January 23, 2010 at 9:47 AM

time aku dajal blog kau ni aku tengah mesej dengan kau kat hp

  shakinah

January 23, 2010 at 9:47 AM

cerita pasal deck

  shakinah

January 23, 2010 at 9:47 AM

eh?
kau dah reply mesej aku la

  shakinah

January 23, 2010 at 9:48 AM

babai blog.
i sambung dekat hp ya

  .paiz.

January 23, 2010 at 11:17 PM

oke.kau memang cibai shax. aku dah senyum lebar gila tadi. haha