bila nyamux banyak sangat.

in general, nyamuk adalah sejenis binatang yang super duper annoying. maksud annoying disitu adalah super duper menyakitkan hati la. tak faham lagi? oke, senang cakap nyamuk tu shax la. dah faham? oke good.

kesinambungan disini adalah,bila ada nyamuk akan ada chances untuk aedes. di ulangi AEDES. lagi skali aku highlight AEDES ya rakanrakan. ada member aku ni, apa punye bangang dia kata aedes tu long form untuk AIDS. aku pun a`a betul la tu.aku percaya, aku percaya. nak betulkan dia?malas ah, biarkan dia hidup dalam dunia dia. tak elok busy body. ceit,aku tau. kejap lagi mesti makcik cakap, "eh kau macam cakap dengan cermin je cha".

so, bila ada shax maka adalah la fogging. fogging itu ada jika dan hanya jika shax wujud. siot la, math moden aku terbaek la. haha. time fogging petangpetang haritu,tak ramai ada kat rumah. cace tidur. malas nak kejut. lagipun dia dah biasa dah hidu racun.so, dia selamat ah. aku dengan aide cepatcepat lari keluar rumah.hamster? aku letak dalam bilik then tutup pintu. nasib baik selamat. time fogging tu jugak la, ada budakbudak enjoy. ingat zaman duludulu. bila ada fogging ah mula la nak belakon jadi pendekar la, power rangers la, apa la. duduk dalam asap fogging tu. peh, super macho ah. lepas tu pekik nama power, asap tu bajet power aku ah tu. adoi, aku dulu macho ah. power berasap asap. sekarang ni tak boleh. power dah hilang. kalau buat kat sini petang haritu,sah sah kena baling batu dekat aide. pakcik,makcik,budakbudak semua mesti cakap, "alahai,kesian. spm kantoi,terus jadi mental". haha. dulu aku harihari kena kutuk mental sebab aku jarang pikir dua kali. mulut pun cakap lepas je,tu yang harihari kena tampar lajulaju dekat fahmi tu. siot, sakit la dol.

2 gosip liar:

  shakinah

January 19, 2010 at 5:44 PM

kenapa aku baru baca entry ni?
kau nak makan slipar roxy aku paiz?

  .paiz.

January 19, 2010 at 10:39 PM

haha. larat ke nyamuk angkat roxy?