memang post berani mati la.

course aku pakai plan pengajian B. maksudnya batch aku boleh pilih nak sambung option A atau option B. cakap banyak pun tak guna, sebab yang baca blog haramjadah ni budakbudak kimia jugak. sendiri faham la kan.

so, dari option B aku di - promote masuk option A. so aku tak payah buat praktikal la. tapi subject lagi super duper killer la.aku berikrar, walau se-super duper killer sekali pun, aku takkan kutuk lecture dekat blog macam budak tu. haha. kesian siat kena cari dengan lec lagi tu. aku nak letak nama tak uh siot ah, kang tak pepasal pulak:

H: helo,boleh cakap dengan paez?
aku: ye saya la ni.
H: apa awak tulis dekat blog haramjadah awak tu?
aku: apa,apa?
H:awak telah menjejaskan nama baik dah level of profesionalism saya awak tau tak?
aku: ye ke? tak tahu pun.
H: oh ye ke. jumpa next sem oke.
aku: oh, oke. bbye.*menangisnangis*

so, kesimpulan dia aku dah option A. wohhoo. aha.

4 gosip liar:

  orange.

January 20, 2010 at 7:32 PM

hoi!!
'budak' mana yang kau cakap tu haa?
bongok gila,pastu link kat aku lak an.bijak bijak.
kang silap silap ada gak yang kene tumbuk rusuk dengan aku lak kan.
haha.

  .paiz.

January 22, 2010 at 7:26 AM

haha. ntah la. aku tak kenal la budak tu. haha. ngam ngam. amik la balasan tak nak keluar petang tadi

  orange.

January 22, 2010 at 5:16 PM

ciss.
bapak touching.
xjadi keluar pun nak balas balas ke??
sah sah nampak sangat kau ni gayboy!
hahahaha.

  .paiz.

January 22, 2010 at 7:04 PM

haha. bodo la makcik. ni aku post dah lame gila la do. tengok tarikh la. semalam kan 22hb. dah berzaman dah ni. kau je lambat baca