tulis tulis.

tiba tiba internet laju. so macam aku cakap dulu dulu la kan bila internet laju,baru aku bersemangat sikit nak tulis. tajuk macam banyak je aku simpan. stok berbulan bulan. eh korang tahu tak apa itu virgin? kalau ikut wikipedia la kan, dia kata orang yang tak penah buat sexual intercourse. so kiranya aku nak berbelog pasal sex la ni. oh lucah kan? memang wikipedia memang lucah. kau pun lucah. pikir positif sikit, aku nak cakap pasal kebaikan virgin untuk aweks.nak nak aweks cun.

oke, ada la member aku dua orang ni. dua dua hot. then dorang duk kalut cakap pasal virginity. aku pun menempek la sepatah dua. aku malas la nak tulis dialog pepanjang sebab sah sah la takde sape nak panjang. nak nak si sekinah harun tu.memang pemalas. belog hlovate yang panjang berjela tu rajin pulak. memang nak kena spam dengan aku. eh, oke aku lari dari topik. lepas berchit chat dengan dey all, my all rasa virginity ni macam hanya untuk aweks je la sebab tu kira tag harga korang la. bayang kan la,member aku sorang ni. dia hot dan dia virgin dan dia kata dia memang nak save virgin dia sampai kahwen.sebab apa? oke, dia kata, bila minah tu hot mas kahwin dia naik, bila dia berkerjaya mas kahwin pun upgrade, so bila dia seriusli masih virgin yang mana even boleh di check lepas kahwin, pun mas kahwin boleh naik. aku tanya la how? dia kata ada la. okeh, girls stuff. aku malas nak korek sebab aku rasa kalau aku tahu girls stuff,nanti aku di tag girl pulak. tak hingin mak tau.

so, seken aspek dia satisfaction. fikirkan ah, kahwen kan nak lama. so kalau before kahwen dah hilang virgin so, kahwen tu kira meaningless la sebab korang dah hilang virgin which mean korang dah macam tak nampak apa yang best dengan kahwen. so if korang virgin dan baru kahwin, malam pertama tu baru korang rasa bestnya kahwen.kan ada beza tu. tapi isu ni aku universal, aku tak masuk campur la kan. choice masing masing kan.macam aku cakap tadi tu untuk perempuan. dalam aspek pandangan aku pulak,guys taleh la virgin  SEBAB guy boleh dikira sebagai main item dalam marriage ah. so, if laki tu virgin maknanya laki tu tak cukup training nak kahwen. so before kahwen a guy should buat latihan banyak banyak. betul tak. betul la kan. kau pergi la tadika ke, sekolah rendah ke,sekolah menengah ke, universiti ke, belajar math ke,kimia ke, fizik ke,akaun ke, semua cikgu,miss,madam,puan,cik,tuan,sir mesti cakap KALAU NAK LULUS,LATIHAN MESTI BUAT BANYAK BANYAK. dan aku masih dara,kot. sebab tu la aku asyik repeat paper je dari part one. oke paiz, training training. bestkan jadi laki.



p/s: oh dem, aku kena paksa tulis benda ni. 

1 gosip liar:

  RuNNi

April 3, 2010 at 9:04 AM

wuuu.. virginity.. cool topik...

Somehow, people aren't really open about it, and that's probably lotsa girls are losing it, they tend to forget the value of self respect and self value.... instead kononye appreciate the value of their love... Aaaa... jijik.... guess wut chances are..after u did ur bedsports, he wont even consider twice that he took it from you and just leave it be. and then,you're gonna regret it.... :)