tiga entri satu malam,terai la celen.

uh even online pakai laptop pinjam tapi sebab bosan dan redtube macam buffer video slow,so aku lepas la hajat tulis entri banyak banyak.karang petang ke malam ke aku belasah lagi.

tadi punya la lapar aku dengan si aide. so apa lagi cari makan dekat zamrud tapi takde. abang jual nasik pun tak sudi turun bilik 2.08A jual nasik kat kami. sebab apa? takut benkrup ah tuh. sekali datang sini, nasik harga singgit pun nak bargain sampai 3o sen. sapa nak jual?kau nak? aku tak la. so, sementelah itu maka kami berjalan ke fudkot tapi cam sunyi je.lajulaju la jalan balik zamrud. otak dah plak strategi nak tipu guards kat gate.nak keluar cari nasik jam satupagi. uitm mana boleh. dah nama pun uitm kan. so pergi jumpa guards mintak permisi,kelentong sepam dua kata baru lepas kelas la, asaimen banyak la, lupa makan la, muka dah kesian,seluar koyak koyak,baju pun lusuh,so lepas la. tapi sorang je. so osom osom, aide la pegi, aku tapau je la. maka aku tunggu la aide. nak tunggu tu lama, so aku lompat lompat cari batu. duduk atas simen main baling batu. ah rasa macam pondan la pulak.so aku stop. then ada kamera cctv dekat guards tu. menarik je. dah la ada dua. aide lambat lagi. so, buat muka kerang sikit,sengih sengih, lalu lalang dekat dekat kamera tuh banyak banyak. muka duk sengih sengih.lidah nak jelir.muka nak comel je. mata nak kecik.gaya nak pondan je tengok cctv tuh. dah jadi cctv-whore dah aku ni. semua sebab bosan. main la situ dalam sepuluh minit,aku rasa cd cctv tu penuh muka aku je. ish, memang jadi bahan nak jatuhkan aku la nanti bila aku dah femes jadi pornstar. tapi aku paham,kalau dah femes kan.adat la tuh. dandan aku rasa bosoh duk layan cctv tuh, aide sampai. ahh great,tak perlu la aku bodohkan diri buat macam takde moral gedikgedik depan cctv tu lagi. yeah terbaik. sepuluhQ guards uitm sebab bagi kami cari makan. kami sayang kami.

3 gosip liar:

  shakinah

March 17, 2010 at 1:42 AM

panjang sangat.
aku baca tajuk je.

  aida

March 19, 2010 at 3:05 AM

selamat berjaya jadi pornstar. :P

  .paiz.

March 20, 2010 at 12:13 AM

shakinah: nanti aku emel summary kat kau.

aida: mekaseh